Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Blogs

Home » Blogs

Met Ying Ying Travel naar Berlijn. Hoofdthema van de reis: de DDR. Ga je mee?

Eén keer per jaar organiseren wij bij Ying Ying Travel een Nederlandstalig begeleide rondreis met een "niet zo verre" bestemming, althans naar onze normen. Vorig jaar beleefden we een heerlijk chill weekend in de Belgische Ardennen bij Ard'en Vie. Dit keer reizen we naar Berlijn en brengen we een uitermate uniek programma waarbij je van onze gidse Doortje heel wat zal leren over de geschiedenis van Berlijn en de DDR. Ga je mee naar Berlijn?

Wanneer? van zondag 28 juli tot donderdag 1 augustus 2024

Video: Een reis om nooit te vergeten

In 2018 namen An en haar vriend Kenny deel aan onze groepsreis naar China. Voor Kenny was dit de eerste kennismaking met dit boeiende land, maar An reisde hier enkele jaren geleden al eens naartoe. Ook haar eerste reis werd door Ying Ying Travel georganiseerd en dit is waar Ans passie voor China ontstond. Ze kon Kenny overtuigen om mee te gaan en ook hij heeft er inmiddels zijn hart aan verloren. “Deze groepsreis is het beste dat we ooit hebben gedaan”, vertelt Kenny.

Ying Ying Travel Weekend laat je dromen van verre reizen

Een reis naar een niet-Europese bestemming lijkt momenteel een ver-van-mijn-bed-show. Maar dat is buiten Mario Steurs van Ying Ying Travel gerekend. De specialist in verre reizen en zaakvoerder van Ying Ying Travel brengt volgend weekend onder meer de Aziatische, Afrikaanse en zelfs Jamaicaanse cultuur naar de Kempen. En dat mag je heel letterlijk nemen.

100 deelnemers voor eerste webinar

Reizen naar verre landen lijkt vandaag nog een ver-van-mijn-bed-show. Maar toch kriebelt het bij vele reislustigen, zoals blijkt uit de interesse voor het eerste webinar van reisorganisator Ying Ying Travel. In normale tijden houdt oprichter-zaakvoerder-reisbegeleider Mario Steurs fysieke infoavonden, waarop hij ronduit vertelt over zijn reisaanbod. Maar omdat dat niet kan door corona, maakte hij de overstap naar een online infosessie. Met succes! Op het eerste webinar waren 100 deelnemers ingeschreven.

300 vakantiecheques van 100 EUR te winnen!!

 

Samen met de lancering van onze nieuwe website gaf Ying Ying Travel de aftrap van de Ying Ying/Win Win Vakantie-acties 2021. Tijdens het 1ste kwartaal van 2021 werden maar liefst 100 kortingsbonnen van elk 100 EUR verdeeld. Dat gebeurde via 10 bevriende handelspartners. Door de onvoorspelbaarheid van de Covid-19 pandemie en de situatie rond verre reizen, heeft Ying Ying Travel op 16/03/21 beslist deze actie verder uit te breiden in aantallen, duurtijd en landenkeuze!!

Beschilderde kampeerbusjes

 

OK, bij Ying Ying Travel houden we het bij een leuk en comfortabel hotel. Maar stel even dat het anders was, want je gaat ze zien onderweg: de fameuze beschilderde kampeerbusjes. Voor zover we weten, begon de hype in de VS maar Nieuw-Zeeland moet niet onderdoen. Creativiteit troef! Dus genieten maar van de bijgevoegde foto’s en je kunt ter plaatse ook vooral proberen om zelf een toffe verzameling aan te leggen van alle busjes die je tijdens je reis zult zien. Het kost geen moeite want ze zijn overal. Prima voor een originele collage achteraf!