Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Over ons

Home » Over ons

Over Ying Ying Travel

Je geeft je vertrouwen aan Ying Ying Travel en daar heb je vast al enkele goede redenen voor. Ying Ying Travel zelf hanteert een welbepaalde ethiek bij de samenstelling en uitvoering van de programma’s. Dat gebeurt vanuit onze expertise en ons hart! Lees meer in de rubriek “Over Ying Ying Travel”.

 

Team

Natuurlijk wil je ook weten wie precies tot het vaste team van Ying Ying Travel behoort. Elk van de teamleden heeft één of ander bijzonder parcours doorlopen die hen in de positie hebben gebracht om een bepaalde reisbestemming aan te bieden. We werkten of studeerden in ‘ons’ land, groeiden er op, wonen er nog, ontwikkelden door jaren reizen een passie ervoor of het is gewoon onze thuis. Lees meer in de rubriek Team.

 

Reviews

Zovele gasten die deelnamen aan zovele reizen schreven ons soms hartverwarmende woorden na afloop. Sommigen van hen gaan jaar na jaar weer met ons mee en zien de wereld van Ying Ying Travel. Ze weten dat dit een geweldige benadering is. Wat schreven ze bijvoorbeeld? Lees meer in de rubriek Reviews.