Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat naar Afrika

Home » Reizen op maat » Afrika

Ook in onze landen in Afrika werkt Ying Ying Travel reisarrangementen volledig op maat uit en dit opnieuw voor kleine vriendengroepjes, families of voor koppels. Een individueel arrangement in Afrika of Namibië biedt Ying Ying Travel als selfdrive rondreis aan. Alles is voor vertrek tot in de puntjes uitgewerkt. Met je roadbook bij de hand, haal je in Windhoek of in Kaapstad je auto af om aan je Afrikaans avontuur te beginnen. Indien je opteert voor een rondreis met begeleiding dan zijn onze reisleiders ook voor onze bestemmingen in Afrika Nederlandstalig.

 

Maak een keuze uit één van deze formules:

 

Formule 1: Met je eigen gezelschap inschrijven op een reeds door Ying Ying Travel ingeplande begeleide groepsreis. Dan wordt dat je eigen reis op maat.

Dat kan op voorwaarde dat er voor die reis nog geen andere aanmeldingen zijn. Tijdig erbij zijn dus! De bij begeleide groepsreis vermelde prijs is op basis van 10 deelnemers of meer. Als dit je reis op maat wordt, hangt de prijs per deelnemer dus uiteraard samen met het werkelijk aantal deelnemers in jouw groepje. Kleine aanpassingen die geheel tegemoetkomen aan de wensen van je groep, zijn mogelijk.

 

Formule 2: Een afzonderlijk programma voor je eigen groep met zelfgekozen reisperiode

Wil je voor je eigen groep een afzonderlijk programma laten ontwerpen met bv. een andere lengte of inhoud dan één van onze begeleide groepsreizen? We werken graag volgens je specifieke wensen en leggen dan een ontwerp voor

 

Formule 3: Individuele selfdrive rondreis

Opdat Ying Ying Travel van bij aanvang gericht voor jou een individuele selfdrive rondreis op maat zou kunnen uitwerken, is het belangrijk dat je eerst de vele mogelijkheden die onze landen bieden even nagaat. Noteer welke plekken en bezienswaardigheden je absoluut in je programma opgenomen wil zien en laat het ons weten. Je krijgt een vrijblijvend voorstel op maat. Interesse? Contacteer ons even en we leggen je de werkwijze even uit. Hier alvast twee deze toppers uit het Ying Ying Tavel-aanbod van selfdrive rondreizen in Afrika:

  1. 15-daagse rondreis selfdrive - Wijnlanden, Kaapstad en de Garden Route
  2. 14-daagse rondreis selfdrive - Namibië, een waar paradijs

 

Wat moet je verder nog weten?

Heb je graag begeleiding tijdens je reis, dat kan. Neem dan flink op tijd contact op in verband met onze jaarplanning. Een gezelschap van 10 à 12 mensen is vaak ideaal.

Meer info? Vul onderstaand formulier in!