Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reisvisum aanvragen

Home » Meer weten? » Reisvisum aanvragen

Vóór je op vakantie vertrekt dien je grondig na te gaan aan welke reisformaliteiten (visum, inreisvereisten mbt. COVID-19, ...) je moet voldoen. Om snel, zo eenvoudig mogelijk en vooral veilig te kunnen werken, "veilig" omdat regelgeving van landen snel kan wijzigen, raden wij steeds aan om zelf rechtstreeks contact op te nemen met een visumbureau en je professioneel te laten bijstaan. Dankzij hun expertise wordt de bij wijlen complexe internationale wet- en regelgeving strikt nageleefd. Bij reservatie van één van onze rondreizen en indien er voor het land van bestemming een visumplicht is, zal Ying Ying Travel je (indien gewenst) contactgegevens van één of meerdere visumkantoren bezorgen. Daarna maak je de keuze of je zelf het visum regelt of dat je hiervoor een visumbureau inschakelt. 

Met het oog op het verkrijgen van een visum dien je als reiziger aan alle (mogelijk wijzigende) verplichtingen/formaliteiten te voldoen die het land van deze bestemming vooropsteld. Indien je niet aan deze formaliteiten voldoet of indien je om eender welke reden weigert aan de verplichtingen te voldoen en hierdoor geen visum verkrijgt, dan is Ying Ying Travel hier nooit voor verantwoordelijk. Daarom raden wij je nogmaals ten stelligste aan om steeds een professioneel visumbureau in te schakelen zodat je op beide oren kan slapen!

 

Reisformaliteiten en procedures verschillen van land tot land. Klik onderaan op de juiste landenvlag en ga na of er al dan niet een visumvereiste is.

 
Let wel: Regelgeving kan altijd wijzigen in aanloop naar je afreis. Eventuele extra kosten zijn in dat geval altijd ten laste van de deelnemer.