Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ying Ying Travel Weekend

Home » Ying Ying Travel Weekend

VERRE REIZEN EVENT YING YING TRAVEL WEEKEND OP 6 EN 7 JANUARI 2024 IN GEEL

Locatie: Theater 't Geels Volkstoneel - Rauwelkoven 59 A Geel (naast voetbalstadion De Leunen)

Reisvoordrachten

Het hele weekend lang zijn er op het hoofdpodium van 't Geels Volkstoneel doorlopend voordrachten over onze verre bestemmingen.

Scrol even naar onder en bekijk het tijdschema dat aangeeft wie wanneer over welke verre bestemming zal spreken. Op die manier kan je op basis van jouw favoriete bestemming(en) makkelijk je keuze maken. De deuren gaan op zaterdag en zondag om 10u30 open en toegang is gratis. Laat je onderdompelen in de cultuur van onze landen. Van elke bestemming die Ying Ying Travel in 2024 zal aanbieden, is er een aparte infostand. Op die manier kan je het hele weekend met al je vragen bij onze gidsen/reisleiders/lokale partners terecht.

Muziek- en dansoptredens

Geniet het hele weekend lang van tal van fantastische dans- en muziekoptredens. Ook alle optredens zijn met een korte beschrijving in het tijdschema opgenomen. Scrol even naar beneden en maak je keuze. Welkom iedereen!

Op zaterdagavond brengt de voor de gelegenheid 5-koppige band SweeT & Friends, gevormd rond het duo Sherry Xie en Tobias Lecompte, om te beginnen een tribute aan Amy Winehouse & Etta James. Daarna volgen prachtige Chinese klassiekers in duo gebracht door Sherry en Tobias om dan als klap op de vuurpijl over te schakelen naar party muziek, danceable covers and originals. Dirk Van der Linden, al 3 decennia behorend tot de Belgische jazztop, is als 5de topmuzikant in extremis aan het gezelschap SweeT & Friends toegevoegd. Niet te missen!!

Woodsmith Jr is een muzikaal soloproject van Kris Stynen uit Zammel. Fingerstyle gitaar en zang zijn de basis voor het uitvoeren van zowel eigen nummers als covers uit diverse genres, doch bewerkt naar eigen stijl. Het genre is een mengeling van stijlen met invloeden van folk, blues, country en bluegrass, ook wel americana genoemd. Woodsmith Jr zie je op zaterdag aan het werk. Raadpleeg opnieuw het tijdschema!

Op zondag verwelkomen we de 1ste in België gevestigde Chinese dansgroep. Na tal van optredens (o.a. Chinese ambassade & Europese Commissie) neemt Belgium Chinese Dance Group het voortouw als ambassadeur van de vriendschap tussen België en China. Dagelijkse trainingen worden gegeven door Ellen, WU Jia, professionele danseres en choreograaf. Ellen deed een pak professionele ervaring op in het "China National Opera & Dance Drama Theatre" en legt zich al meer dan 20 jaar toe op danschoreografie en danseducatie. Op zondag leer je een verscheidenheid aan Chinese dansen kennen.

Niemand minder dan KING WIZZY & The Unbeatablez, rechtstreeks uit Kampala - Oeganda, sluiten de 3de Editie van Ying Ying Travel weekend af met een spetterend dans- en muziekoptreden. Speciaal voor Ying Ying Travel zakken The Unbeatablez met een 5-koppige band af naar Geel om het theater van 't Geels Volkstoneel onder te dompelen in onweerstaanbare Afrikaanse vibes. Deze 5 Oegandese topmuzikanten brengen verschillende Afrikaanse muziekstijlen tijdens hun anderhalf uur durend optreden. "Crazy dancer" Rama start de show met opzwepende dans en zet daarmee het theater meteen in vuur en vlam! Mis onze afsluiter KING WIZZY & The Unbeateblez niet! Het is een enige kans om hen in België met 5 aan het werk te zien!

Heerlijke Thaise gerechtjes en wereldse wijnen

Het hele weekend lang kan je lekker smullen en genieten van heerlijke wereldse wijnen.

Zowel op zaterdag als op zondag kan je smullen van lekkere Thaise gerechtjes als Pad Thai en mini loempia's. De volledig opbrengst van al dat lekkers gaat integraal naar het project Malaika 4 women and children, actief in Kampala en met een mooie stand vertegenwoordigd tijdens Ying Ying Travel Weekend.

Voor het eerst komt er op het balkon van 't Geels Volkstoneel een heuse wijnfoyer. De Proeverij uit Geel zorgt voor lekkere wereldse wijnen terwijl je vanaf het balkon kan genieten van alles wat er op het hoofdpodium te beleven valt. Kunnen we het nog gezelliger maken?

Bevriende partners en standen Ying Ying Travel bestemmingen

Exposantenlijst - Scrol helemaal naar onder en klik op het logo of op de foto om de website van onze bevriende partners te bezoeken. Breng zeker eens een bezoekje aan hun stand in 't Geels Volkstheater. Het doet ons enorm veel plezier dat ook de Ambassade van Oeganda met een mooie stand aanwezig zal zijn.