Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Begeleide groepsreizen naar Japan

Een land in de kijker! Maak komaf met de stereotypen zoals overvolle metro’s en drukke steden. Integendeel! In Japan heerst enorme discipline en rust. Bovendien bestaat het land voor 85% uit wilde natuur: woeste bergen, uitgestrekte rijstvelden, vulkaanbronnen, een betoverende kustlijn. Wat wil je nog meer? Ying Ying Travel maakt je ervaring absoluut veelzijdig en seizoensafhankelijk. Het onuitputtelijke Tokio, de kunstschatten van Kyoto, de Fujiberg, de Japanse Alpen maar ook verborgen dorpen vol rust. Verwondering verzekerd!
 

Een onvoorstelbare combinatie

Kom kijken achter de schermen van deze mystieke parel! Hij is echt zoveel meer dan tempels en schrijnen. Hoe combineer je hightech met de ontelbare praktijken afkomstig uit de natuurgodsdiensten? Hoe pas je eeuwenoude ambachtelijke werkwijzen toe in hedendaagse kunst en design? Wat zit er achter de bijzondere omgangsvormen? Ying Ying Travel helpt je ontdekken en beleven!

 

Niets is wat het lijkt

Je komt er snel achter in Japan. Je maakt niet zomaar een toeristische rondrit. Voor elke beleving en elk verschil is een goede reden. We helpen je wegwijs worden en Japan begrijpen in zijn vele aspecten. De drukbezochte kustvlakte zegt nog niets over het leven in het hooggebergte of als visser. Dan is er ook nog de terecht geroemde Japanse keuken. Maak je klaar voor een fantastische ervaring!

 

Vergelijkende tabel

Misschien vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken uit onze begeleide groepsreizen Japan? Daarom is er deze vergelijkende tabel zodat je makkelijk de belangrijkste aspecten van reis tot reis kan vergelijken. Bv. Welke rondreis heeft een tempelverblijf? Wat zijn de fysieke vereisten? Hoe groot is het aandeel wilde natuur? Welke rondreis heeft een Geisha-ontmoeting? Enzoverder...

Onze reizen naar Japan

Ideale kennismaking met Japan in een schitterend herfstkleurtje

6 november 2024
25 dagen

Ideale kennismaking met Japan in lentetooi

13 maart 2025
17 dagen

Lentebloesems met schatten op hoofdeiland en groot festival

31 maart 2025
25 dagen
Japan Herfst en rijke cultuur

Ideale kennismaking met Japan in een schitterend herfstkleurtje

5 november 2025
25 dagen