Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat

Home » Reizen op maat

Vind je het moeilijk om te kiezen welke rondreis je bij voorkeur wil maken en vooral hoe je je reis wil beleven? Weet dan dat onze rondreizen volledig op maat opgebouwd kunnen worden en dat je bestaande reizen ook kan uitbreiden. Dit gebeurt dan volgens je eigen wensen en budget.​ Hou er rekening mee dat onze aanpak en mogelijkheden verschillen van land tot land. 

 

Eindeloze mogelijkheden, verschillend van land tot land

Zo kun je in China naast een volledige rondreis op maat ook kiezen voor een begeleide groepsreis en dat aanvullen met individuele bouwstenen. Wil je bijvoorbeeld na de klassieke rondreis doorreizen naar Tibet? Of liever naar het Avatargebergte met de grote glazen brug? Ying Ying Travel regelt dan op voorhand alles tot in de puntjes. Onze plaatselijke gidsen begeleiden je tijdens je individueel gedeelte. Een soortgelijke mogelijkheid bestaat in Japan met dit verschil dat je in Japan altijd met onze Vlaamse Ying Ying Travel-gids reist. Of wil je na de rondreis in Australië ook nog naar ‘the Red Centre’ en grote delen van de Outback? Of gewoon lekker naar Jamaica met individuele uitstappen begeleid door onze Ying Ying Travel-specialist die daar woont? Waarom niet met z'n twee naar Mongolië waar je volledig individueel begeleid wordt door een plaatselijke gids? Misschien denk je aan een autovakantie in Namibië of Zuid-Afrika? Je vertrekt dan met een tot in de puntjes uitgestippeld roadbook en je privéwagen staat klaar op plaats van aankomst. Ontdek de verschillende mogelijkheden per land!

 

Themareizen, zakenreizen, teambuildings 

Ying Ying Travel maakt eveneens reisprogramma’s op maat voor bedrijven en verenigingen met specifieke interesses. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ying Ying Travel is trouwens specialist in allerlei themareizen in China, maar vooral ook in Mongolië. Denk bijvoorbeeld aan fotografie, paardrijden, motorcross, vissen, vogelspotting, mountainbiking, wellness, Taiji, Martial Arts, enzovoort. Heb je interesse voor jouw bedrijf of organisatie? Dan word je uitgenodigd zodat Ying Ying Travel jouw wensen en verwachtingen goed kent. Je krijgt dan een vrij snel een uitgebreid en vrijblijvend voorstel op maat. Het is wel belangrijk om er tijdig bij te zijn. Voor sommige bestemmingen zijn onze gidsen zwaar bevraagd! 

Coronamaatregelen

De meeste landen eisen nu als inreisvoorwaarde een volledige vaccinatie om het land binnen te mogen zonder quarantaine bij aankomst. Meer info over het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken, maatregelen ter plaatse en de nodige documenten om het land te mogen betreden: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen. Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger om deze reisadviezen en maatregelen strikt op te volgen en te toetsen aan de persoonlijke situatie. Indien de reiziger dit om eender welke reden niet doet en hierdoor geen visum of toegang tot het land van bestemming krijgt, dan wordt dit niet als een geldige reden tot annulering van de reis beschouwd en/of geeft dit geen recht op gehele of gedeeltelijke terugvordering van de reissom . Hou er rekening mee dat de omstandigheden en bijgevolg ook de coronamaatregelen plots kunnen wijzigen. 

Kies je bestemming

Meer info? Vul onderstaand formulier in!