Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Over Ying Ying Travel

Home » Over ons » Over Ying Ying Travel
Reizen met passie

De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China. Diezelfde drijfveer en passie delen ook alle andere reisleiders en  gidsen van Ying Ying Travel. Ofwel wonen ze er, ofwel hebben ze op een andere manier een jarenlange band met hun land van bestemming.

Uniek naar inhoud en vorm

Fietsen tussen de rijstvelden van Yangshuo, genieten van een prachtige zonsondergang in de Mongoolse zandduinen, met een kloppend hart de Glazen Brug van Zhangjiajie betreden, proeven van een heerlijke lunch bij een lokale stam in Namibië, aan de voet van de Fujiberg in Japan of een Hangi-maaltijd bij de Maori in Nieuw-Zeeland….en dan is er nog die eindeloze horizon in Australië. Deze of nog veel meer soortgelijke en onvergetelijke ervaringen komen aan bod tijdens een reis met Ying Ying Travel. We hechten veel belang aan authenticiteit en trekken graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij ons sterk netwerk ter plaatse kunnen we jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Op en top begeleid

Voor het vertrek van iedere begeleide rondreis nodigen we je uit voor een kennismakingsavond. Hierdoor vertrek je goed voorbereid op reis en leer je vooraf je medereizigers kennen. Tijdens de rondreis zelf is steeds, met uitzondering van de meeste Mongolië-reizen, een Nederlandstalige begeleider aanwezig om op al je vragen te antwoorden en te vertalen waar nodig. Contact met de plaatselijke bevolking? Sommige van onze begeleiders spreken de taal, zelfs Chinees en Japans. Opteer je voor een reis op maat dan helpen onze enthousiaste lokale gidsen je in het Engels of zelfs in het Nederlands.

Helemaal zonder zorgen

Al onze rondreizen worden zorgvuldig voorbereid. Accomodaties in westerse stijl worden afgewisseld met karaktervolle lokale verblijven. De hotels zijn vooraf meermaals getest en goedgekeurd. In overleg met onze lokale partners regelen wij alle vluchten, treinreizen, boottochten, transfers en selecteren we de beste eetgelegenheden. Tijdens onze begeleide rondreizen beschik je over een privécar met airco. We werken enkel met ervaren chauffeurs. Kortom, jij kan zonder zorgen op reis vertrekken! 

Prijs-kwaliteit

Een efficiënte, rechtstreekse organisatie zonder enige tussenschakels levert correcte prijzen op. Je betaalt niet voor een duur reclame-apparaat of allerlei tussenpersonen. Van begin tot einde, alle organisatoren staan in direct contact met elkaar. Zo heb je voor, tijdens en na de rondreis één aanspreekpunt waardoor je steeds snel en correct geholpen wordt.