Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Begeleide groepsreizen naar Afrika

Oeganda, de Parel van Afrika, staat misschien nog wat in de schaduw van grotere broers Kenya en Tanzania, maar daardoor is het juist zo echt, authentiek en relaxed. De diversiteit van Oeganda is enorm. Van laagvlaktes tot bergen, van woestijn tot jungle, met de big 5 en de berggorillas. Maar het allerbelangrijkste zijn de fantastische mensen, met hun eeuwige glimlach. 

Madagaskar is het op drie na grootste eiland ter wereld, het rode eiland, het eiland van de Baobabs en de lemuren, een unieke mix van volkeren en culturen … Onze reizen brengen je van het regenwoud van Andasibe naar de tropische eilanden van de Nosy Be archipel en laten je dit alles actief beleven.

Laat je overdonderen door de afwisseling van imposante bergen, schilderachtige valleien, woestijnlandschappen, witte stranden, ruige kliffen en woeste oceanen van Zuid-Afrika. Voel de Afrikaanse spirit en dans mee op een concert in Kirstenbosch.

Kom tot rust in de fabelachtige natuur van Namibië, een veelkleurige woestijn met bizarre rotsformaties onder een prachtig wolkendek. Maak kennis met de kleurrijke etnische groepen en oeroude rotstekeningen. Tijdens de rondreis "Afrika 3 in 1" ga je op zoek naar de 'Big five' in de Okavango Delta van Botswana en in Zambia voel je de kracht van de imposante Victoria watervallen. 

 

Een regenboogcontinent van volkeren

Afrika is veel meer dan ‘Zwart’ of ‘Wit’. Ze onderscheiden zich in zoveel opzichten. Daarbij kwamen ook nog Indiërs, Chinezen en vele anderen er handel drijven en zich uiteindelijk vestigen. Dat is dus goed voor een cultureel absoluut fascinerend allegaartje! Kleurrijk Afrika!
 

De Ark van Noah!

Jarenlange stroperij en andere bedreigingen worden in de door Ying Ying Travel aangeboden projecten zorgvuldig en met veel enthousiasme omgebogen tot bescherming voor de dieren en de mensen die ervan afhankelijk zijn. De diversiteit neemt toe en toerisme wordt zorgvuldig beheerd. Jouw bezoek ondersteunt dit volop.

 

Onze reizen naar Afrika

Oeganda, de Parel van Afrika, zoals Winston Churchill het ooit noemde!

13 januari 2023
14 dagen

Oeganda, de Parel van Afrika, zoals Winston Churchill het ooit noemde!

10 februari 2023
14 dagen

Kaapstad, wijnlanden en Garden Route

17 februari 2023
17 dagen

Kaapstad, wijnlanden en Garden Route

31 maart 2023
17 dagen

Oeganda, de Parel van Afrika, zoals Winston Churchill het ooit noemde!

2 april 2023
14 dagen

Rondreis met vanaf dag 9 tot 15 keuze uit Noord Madagaskar of zeilcruise in de Nosy Bé Archipel

16 april 2023
17 dagen

Fabelachtige natuur en kleurrijke etnische groepen van Namibië

7 juli 2023
17 dagen

Ideale vakantie om drie Afrikaanse landen te ontdekken

22 juli 2023
17 dagen