Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reviews

Home » Over ons » Reviews
China Avontuurlijk met Tibetaans plateau - juni 2019
"In één woord: geweldig!"
China Classics - mei 2019
"Leuk om de verhalen met zoveel passie te horen vertellen."
China Classics - oktober 2018
"Een reis vol contrasten, ervaringen en verrassingen."
Magnifiek Madagaskar - april 2023
"Ik wil het Madagaskar-gevoel nog even vasthouden!! Wat een zalige reis was dat!!! Ik heb er zo van genoten."
China Classics - juli 2018
"Vele dingen beleefd, gezien en gedaan."
Wonderen van Mongolië - augustus 2019
"Logeren in een Mongoolse ger, naast een wondermooi meer zal altijd bijblijven."
Lentebloesems en verborgen schatten van Japan - maart/april 2018
"Het land van de rijzende zon is uniek, fascinerend, verwarrend, ondoorgrondelijk. Deze eilanden in het verre oosten moet je gezien hebben."
Mongolië op maat - juli 2019
"Ons leven is zeker een stukje rijker geworden."
China Classics - juli 2019
"Dit is geen reisbureau maar een onvergetelijke ervaringsreis organisator!"
Inleefreis Japan - juli 2019
"Inleefreis Japan was geweldig op alle fronten."
China Classics - mei 2019
"Elke dag vol verrassingen."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route - april 2018
"Je hebt ons naar de mooiste wijnhuizen gebracht en van de prachtige natuur laten genieten. Het is toch een van de mooiste reizen die je kan maken! Afrika is zo prachtig!"
China Classics - september 2018
"Door de betrokkenheid van de reisleider zat de reis ook vol emotie."
Nieuw-Zeeland privé à la Carte - jan-febr 2024
"Wij zijn ondertussen goed thuisgekomen van onze schitterende, onvergetelijke privé-rondreis naar Nieuw-Zeeland!! Wat een prachtig land is dat en zo afwisselend."
China op maat - augustus 2019
"Een fantastische rondreis in China."
China Classics - oktober 2019
"In China zou ik willen blijven maar ik moet terug naar huis."
China Classics - oktober 2019
"By far het beste reisbureau voor reizen naar China!"
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route - april 2017
"Zuid-Afrika is een land om te bezoeken!"
Australië van Perth tot Sydney - oktober 2016
"Sinds we met Marieke en Mark het zuiden van Australïe hebben doorkruist, heeft dit continent een plaatsje in ons hart veroverd."
China Classics - mei 2019
"Prachtig mooie onvergetelijke reis in China."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route – december 2016
"Deze verrassende reis Zuid-Afrika blijft ons nog steeds verwonderen."

Els

China Businesstrip - maart 2015
"Bij de eerste kennismaking sloeg het enthousiasme, de gedrevenheid en de persoonlijke benadering van de zaakvoerder, Mario, direct over."
Zuid-Afrika – Kaapstad op maat – november 2017
"Het roadbook van Marc en Christel was voor ons een uitstekende leidraad om te volgen! Er is zoveel te zien en dan kan je alles makkelijk plannen."
Yunnan Eeuwige Lente - februari 2015
"Wat een bijzondere beleving: de streek was onontgonnen voor westerse toeristen en wij waren zelfs een attractie."
Namibië – Botswana – Zambia – februari 2018
"De wilde dieren ’s nachts geven een gratis concert."
Japan Herfst en Rijke Cultuur - november 2022
"Japan heeft ons verrast door de verschillen in cultuur, levenswijze, ethiek en denken."
China Classics met op maat uitbreiding Luoyang/Shaolin Kungfu - september 2019
"Wat een onvergetelijke rondreis China onder de bezielende leiding van de Draak met 10.000 Talenten!"
China Classics - september 2017
"Mario vliegt niet alleen met jullie naar China omdat dat zijn job is, maar vooral uit liefde voor dit land."
China op maat - juli/augustus 2017
"Prachtig, afwisselend, goede balans tussen rijke natuur, gevarieerde cultuur, boeiende geschiedenis, moderne Chinezen"
China Classics - mei 2017
"Wat wij enorm geapprecieerd hebben, is het feit dat wij de kans hadden om op bepaalde momenten af te stappen van het origineel programma."
Honeymoon Mongolia - Augustus 2017
"Every day I think about our special travel in Mongolia and after two months I still remember everything very clearly."
Japan groepsreis op maat - oktober/november 2019
"Onze trip naar Japan trip ligt al even achter ons, toch lijkt het of het gisteren was."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route – januari 2017
"We denken nog dikwijls aan de leuke Zuid-Afrika reis! Mooi, lekker, warm, indrukwekkend,…"
Magnifiek Madagaskar - april 2023
"Het groepszeilreizen smaakt zeker naar meer. Bedankt Paul om de reis zo schitterend te maken!"
Wonderen van Mongolië - augustus 2019
"De prachtige ritten met de terreinwagens door de natuur, daar hebben we echt van genoten."
Wonderen van Mongolië - juni 2019
"Ontzaglijk groot, onwezenlijk mooi, Mongolïe is een herademing, een openbaring die je niet mag missen."
China Classics - september 2018
"Dit was onze beste reis ooit."
China Classics - oktober 2019
"China heeft me 'gepakt'."
China Avontuurlijk met Tibetaans plateau - juni 2019
"China blijkt werkelijk een smeltkroes te zijn van quasi bovenmenselijk kunnen."
Yunnan Eeuwige Lente - maart 2015
"Ik heb mogen genieten van adembenemend mooie locaties, plekken met historische waarde en mensen met trotse persoonlijke uitstraling."
China/Tibet privé op maat - september 2018
"TOPREIS: Dit programma komt volledig overeen met onze wensen."
China Classics - oktober 2019
"De eeuwenoude Chinese cultuur werd ons met de nodige kennis van zaken, stapsgewijs bijgebracht."
China Classics - mei 2019
"Passie, heel veel kennis, gevoel, persoonlijke aandacht en een schitterend China."
Lentebloesems en verborgen schatten van Japan - maart/april 2017
"We bezochten paleizen, tempels en Japanse tuinen maar ook volksbuurten en beleefden hoe men er leeft en werkt."
Namibië en Zuid-Afrika – januari 2017
"Een onvergetelijke reis naar de West Cape in Zuid-Afrika en het Zuidwesten van Namibië. Een must do voor mensen die op zoek zijn naar wondermooie landschappen."
De Glimlach van Noord-Thailand met Loy Krathong & Yi Peng - november 2023
"Dank voor de fantastische reis naar Thailand met limousine service all day round!"
China incentive op maat - oktober 2018
"Het bezoek bij de locals overtrof alles."
Japan Herfst en Rijke Cultuur - november 2022
"Het programma was zeer goed uitgebalanceerd zodat we ook rustig konden genieten van de prachtige herfstkleuren en dit in een bijzonder gevarieerd landschap."
China Classics - maart 2018
"Een kennismaking met het echte China."
China Avontuurlijk met Tibetaans plateau - juni 2019
"We hebben genoten van de kennis van reisbegeleider Mario."
Japan groepsreis op maat - mei 2018
"We bewonderen jouw organisatie."
China Classics - mei 2019
"De passie en liefde van reisbegeleider Mario hebben we doorheen de hele reis gevoeld."
Lentebloesems en verborgen schatten van Japan - maart/april 2017
"Overal stond de kersenbloesem in bloei en heerste voor de Japanners een feeststemming."
Oeganda Made in Belgium - mei 2023
"We kijken terug op een reis naar een prachtig land – zowel natuur, cultuur als mensen!"
China Classics - juli 2018
"Vooral de onderdompeling in het echte Chinese leven , blijft me bij..."
China Classics - juli 2019
"Een ervaring om nooit te vergeten!"
Namibië – Zuid-Afrika – februari 2020
"We hebben genoten van Namibië met prachtige vergezichten, typische volksstammen en overheerlijke diners in de lodges."
China Classics - juli 2019
"Eén van onze mooiste reizen die we tot nu toe gemaakt hebben."
China Classics - april 2018
"Leuk dat je als reiziger aparte lussen kan maken."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route – januari 2017
"We apprecieerden ten zeerste de vrijheid om onze reis samen met hen te bespreken en in te vullen."