Vragen over een reis?  +32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reviews

Home » Over ons » Reviews
China Classics - juli 2018
"Vele dingen beleefd, gezien en gedaan."
Yunnan Eeuwige Lente - maart 2015
"Ik heb mogen genieten van adembenemend mooie locaties, plekken met historische waarde en mensen met trotse persoonlijke uitstraling."
Japan groepsreis op maat - mei 2018
"We bewonderen jouw organisatie."
China Classics - oktober 2019
"By far het beste reisbureau voor reizen naar China!"
Mongolië op maat - juli 2019
"Ons leven is zeker een stukje rijker geworden."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route - april 2017
"Zuid-Afrika is een land om te bezoeken!"
Yunnan Eeuwige Lente - februari 2015
"Wat een bijzondere beleving: de streek was onontgonnen voor westerse toeristen en wij waren zelfs een attractie."
China Classics - september 2018
"Door de betrokkenheid van de reisleider zat de reis ook vol emotie."
China Classics - september 2018
"Dit was onze beste reis ooit."
China incentive op maat - oktober 2018
"Het bezoek bij de locals overtrof alles."
Lentebloesems en verborgen schatten van Japan - maart/april 2018
"Het land van de rijzende zon is uniek, fascinerend, verwarrend, ondoorgrondelijk. Deze eilanden in het verre oosten moet je gezien hebben."
China Classics - oktober 2019
"De eeuwenoude Chinese cultuur werd ons met de nodige kennis van zaken, stapsgewijs bijgebracht."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route – december 2016
"Deze verrassende reis Zuid-Afrika blijft ons nog steeds verwonderen."
China Classics - mei 2019
"Prachtig mooie onvergetelijke reis in China."
China Classics - juli 2018
"Vooral de onderdompeling in het echte Chinese leven , blijft me bij..."
Lentebloesems en verborgen schatten van Japan - maart/april 2017
China Classics - juli 2019
"Eén van onze mooiste reizen die we tot nu toe gemaakt hebben."
Jamaica op maat - september 2019
"Carina showed us wonderful untouristic places of Jamaica."
China Classics - juli 2019
"Een ervaring om nooit te vergeten!"
China Classics - mei 2019
"Leuk om de verhalen met zoveel passie te horen vertellen."
Honeymoon Mongolia - Augustus 2017
"Every day I think about our special travel in Mongolia and after two months I still remember everything very clearly."
Australië van Perth tot Sydney - oktober 2016
"Sinds we met Marieke en Mark het zuiden van Australïe hebben doorkruist, heeft dit continent een plaatsje in ons hart veroverd."
China op maat - juli/augustus 2017
"Prachtig, afwisselend, goede balans tussen rijke natuur, gevarieerde cultuur, boeiende geschiedenis, moderne Chinezen"
Japan groepsreis op maat - oktober/november 2019
"Onze trip naar Japan trip ligt al even achter ons, toch lijkt het of het gisteren was."
China op maat - augustus 2019
"Een fantastische rondreis in China."
Inleefreis Japan - juli 2019
"Inleefreis Japan was geweldig op alle fronten."

Els

China Businesstrip - maart 2015
"Bij de eerste kennismaking sloeg het enthousiasme, de gedrevenheid en de persoonlijke benadering van de zaakvoerder, Mario, direct over."
Lentebloesems en verborgen schatten van Japan - maart/april 2017
"Overal stond de kersenbloesem in bloei en heerste voor de Japanners een feeststemming."
China Classics - oktober 2019
"China heeft me 'gepakt'."
Wonderen van Mongolië - augustus 2019
"De prachtige ritten met de terreinwagens door de natuur, daar hebben we echt van genoten."
China/Tibet privé op maat - september 2018
"TOPREIS: Dit programma komt volledig overeen met onze wensen."
Namibië – Zuid-Afrika – februari 2020
"We hebben genoten van Namibië met prachtige vergezichten, typische volksstammen en overheerlijke diners in de lodges."
China Classics - maart 2018
"Een kennismaking met het echte China."
China Avontuurlijk met Tibetaans plateau - juni 2019
"In één woord: geweldig!"
China Classics - mei 2017
"Wat wij enorm geapprecieerd hebben, is het feit dat wij de kans hadden om op bepaalde momenten af te stappen van het origineel programma."
China Avontuurlijk met Tibetaans plateau - juni 2019
"We hebben genoten van de kennis van reisbegeleider Mario."
Namibië en Zuid-Afrika – januari 2017
"Een onvergetelijke reis naar de West Cape in Zuid-Afrika en het Zuidwesten van Namibië. Een must do voor mensen die op zoek zijn naar wondermooie landschappen."
China Classics - mei 2019
"Passie, heel veel kennis, gevoel, persoonlijke aandacht en een schitterend China."
China Classics - mei 2019
"De passie en liefde van reisbegeleider Mario hebben we doorheen de hele reis gevoeld."
Jamaica op maat - november 2019
"Rafting on Martha Brae river, feeding the kolibries and experiencing the beautiful real Jamaica without all the tourists."
China Classics - oktober 2018
"Een reis vol contrasten, ervaringen en verrassingen."
China Avontuurlijk met Tibetaans plateau - juni 2019
"China blijkt werkelijk een smeltkroes te zijn van quasi bovenmenselijk kunnen."
China Classics - april 2018
"Leuk dat je als reiziger aparte lussen kan maken."
Zuid-Afrika – Kaapstad op maat – november 2017
"Het roadbook van Marc en Christel was voor ons een uitstekende leidraad om te volgen! Er is zoveel te zien en dan kan je alles makkelijk plannen."
Namibië – Botswana – Zambia – februari 2018
"De wilde dieren ’s nachts geven een gratis concert."
China Classics - september 2017
"Mario vliegt niet alleen met jullie naar China omdat dat zijn job is, maar vooral uit liefde voor dit land."
Wonderen van Mongolië - juni 2019
"Ontzaglijk groot, onwezenlijk mooi, Mongolïe is een herademing, een openbaring die je niet mag missen."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route – januari 2017
"We denken nog dikwijls aan de leuke Zuid-Afrika reis! Mooi, lekker, warm, indrukwekkend,…"
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route – januari 2017
"We apprecieerden ten zeerste de vrijheid om onze reis samen met hen te bespreken en in te vullen."
Jamaica op maat - februari 2020
"We hebben een heel mooie tijd gehad in Jamaica. Het was een kennismaking met het "echte" Jamaicaanse leven."
China Classics - juli 2019
"Dit is geen reisbureau maar een onvergetelijke ervaringsreis organisator!"
Wonderen van Mongolië - augustus 2019
"Logeren in een Mongoolse ger, naast een wondermooi meer zal altijd bijblijven."
Jamaica op maat - september 2017
"Thanks Carina for taking us around these beautiful places of Westmoreland Jamaica."
China Classics - mei 2019
"Elke dag vol verrassingen."
China Classics met op maat uitbreiding Luoyang/Shaolin Kungfu - september 2019
"Wat een onvergetelijke rondreis China onder de bezielende leiding van de Draak met 10.000 Talenten!"
China Classics - oktober 2019
"In China zou ik willen blijven maar ik moet terug naar huis."
Zuid-Afrika - Kaapstad, wijnlanden en garden route - april 2018
"Je hebt ons naar de mooiste wijnhuizen gebracht en van de prachtige natuur laten genieten. Het is toch een van de mooiste reizen die je kan maken! Afrika is zo prachtig!"