Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Lunch

 

Je geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Daarna is het tijd voor dé trip naar de Grote Chinese Muur, voor iedereen een uniek moment in het leven. Naar deze dag heb je vast en zeker lang uitgekeken. Onderweg krijg je van je reisleider het 'echte' verhaal over de Chinese Muur.

Je bezoekt de Chinese Muur bij Mutianyu. Deze sectie van de Chinese Muur ligt 70 kilometer ten noorden van Beijing in een erg mooie omgeving. Ying Ying Travel opteert bewust voor Mutianyu omdat het er veel rustiger is dan bij de secties van Badaling en Juyongguan. Je hebt ruim de tijd om te genieten en om foto's te maken van de vergezichten vanop hét symbool van China: de Chinese Muur! Een stoeltjeslift en eventueel rodelbaan voor de afdaling zijn bij Mutianyu voorhanden (optioneel). Je kan ook te voet naar boven maar dat kost tijd en daarom is het aan te raden de stoeltjeslift te nemen.

Je luncht bij lokale mensen in een klein dorpje vlakbij de Chinese Muur. Hun gegrilde vis is overheerlijk. Op deze manier ervaar je het lokale leven van hen die aan de voet van de bergen wonen. Je ziet duidelijk dat de mensen die in oude tijden de Chinese Muur bouwden, de hoogste toppen van de steile bergen opzochten.

Op de terugweg naar Beijing Downtown is er een fotostop aan de Olympische site met de Watercube, het zevensterrenhotel en het immense Vogelneststadion of Bird's Nest. Het Vogelnest is niet enkel een stadion, het is vooral een verbazingwekkend kunstwerk. Vervolgens keer je terug naar het hotel en heb je een vrije avond in Beijing.

Overnachting in Beijing.