Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Lunch & Diner

 

In de voormiddag kom je aan in Shanghai waar je wordt verwelkomd door het lokale team. Bij vroege aankomst breng je een bezoek aan het hippe wijkje Tianzifang. Daarna krijg je een lichte lunch. Aansluitend is er een transfer naar het centraal gelegen hotel. Er is voldoende tijd om uit te rusten, geld te wisselen en andere praktische zaken te regelen.

Je start de avond met het welkomstdiner van onze rondreis. Daarna maak je een begeleide avondwandeling van de Nanjing Road tot aan de Bund. Vanop de wandelpromenade, de Bund, maak je de mooiste foto's van de meest indrukwekkende skyline van China met zijn prachtig verlichte wolkenkrabbers. Je sluit de eerste avond Shanghai af bij Xintiandi, ook wel "Klein Parijs" genoemd. Tijd om gezellig te kuieren door de smalle steegjes van de vroegere Franse Concessie en om te genieten van een lekker drankje in een  typisch Shanghainees barretje.

Ter info: Tijdens deze China Classics verblijf je 2 nachten in Shanghai. Daarom informeert je reisleider je vandaag reeds over de acrobatieshows van Shanghai. Nergens ter wereld vind je beter! We plannen de show voor de 2de avond, maar regel het wel vandaag met je reisleider want de entreekaartjes zijn beperkt. Acrobatie Shanghai is optioneel.