Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt

 

Je geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Na het ontbijt ga je naar het treinstation van Xian waar je de hogesnelheidstrein richting Beijing neemt. Je hebt de mogelijkheid om tijdens de treinrit iets te eten, maar bij aankomst heb je sowieso tijd voor een kleine snack bij het stationsplein van Beijing. Voor je bij het centraal gelegen hotel toekomt, bezoek je Yonghegong of de 17de eeuwse Lama Tempel van Beijing. Een tijdlang was deze tempel het centrum van een gemeenschap van Tibetaanse Lama-Boeddhisten. Later verbleven er om en bij de 1500 Tibetaanse, Mongoolse en Chinese Lama's. Yonghegong is één van de belangrijkste heiligdommen van de Boeddhisten in China. Dit is de grootste Tibetaanse tempel buiten Tibet. In de Hal van het Grenzeloze Geluk vind je het grootste houten Boeddhabeeld ter wereld. Je reisleider vertelt er alles over!

Na het bezoek aan de Lamatempel volgt de transfer naar het hotel en is er na de check-in tijd voor verpozing en opfrissing. In de vooravond maak je samen met je reisleider een korte verkennende wandeling. 's Avonds ben je vrij, maar je hebt altijd de mogelijkheid om voor een optioneel avondprogramma te kiezen.

Ter info: Interesse in een avond Beijing of Sichuan Opera? Laat het ons weten! Beijing of Sichuan Opera is naar onze mening een absolute aanrader! Klik hier voor een blog over Beijing Opera.

Eerste overnachting in het Qianmen Jianguo Hotel in Beijing.