Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Maaltijd aan boord

 

Eerste kennismaking met Tokio.

Afhankelijk van het aankomstuur van je vlucht, maak je nog een eerste excursie. Dat hoeft niet ver te zijn. Je hotel ligt midden in het centrum en is omringd door een hele reeks beroemde plekken!

Hoe is een kleine vissershaven in amper 400 jaar kunnen uitgroeien tot de grootste metropool ter wereld, met meer dan 39 miljoen inwoners? Het moet dan ook nog de efficiëntste stad ter wereld zijn. Je gaat uiteraard niet enkel kijken naar beroemde plekken, maar ook naar hoe de mensen er leven en werken. Dat doen in slechts enkele dagen is een hele uitdaging voor zoveel boeiends! Maar je gids kent de stad als haar binnenzak en weet in deze tijd het meest intrigerende, mooiste en interessantste te combineren.

Je bezoekt verschillende wijken en verschillende aspecten van deze massieve metropolis. Tijdens deze citytrip in Tokio (eigenlijk Tōkyō) zullen we ons net zoals Tōkyōites (ja, zo noem je ze!) met de metro en te voet verplaatsen. Meteen ben je op de eerste rij om het leven van elke dag te bestuderen.

Overnachting: zeer centraal gelegen hotel westerse stijl in Tokio. Westerse stijl betekent dat de kamers gewone bedden en een privébadkamer hebben.