Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt

 

Ontbijt in het hotel in Xitang.

Vrije tijd om te genieten van een ochtendwandeling langs de grachten. Tijdens de ochtend is het er heerlijk rustig omdat de dagjestoeristen dan nog niet toegekomen zijn. Genieten maar!

Retour naar Shanghai.

Vrije namiddag om Shanghai op eigen houtje verder te verkennen. Je hebt de gelegenheid om, samen met je reisleider, World Expo (ook wel China Art) Museum, Shanghai te bezoeken. Dit uitzonderlijk mooie gebouw was het Chinese paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling van Shanghai in 2010. Je kan er, samen met je reisleider, makkelijk met de metro naar toe. Zodra je binnen bent, begint een ontdekkingsreis langs allerlei zalen waar je verschillende strekkingen van Chinese en Westerse kunst kan bewonderen. Je kan er zonder probleem meerdere uren doorbrengen om te genieten van de collecties! Vul je je namiddag liever anders in, dan kan dat natuurlijk en je reisleider helpt je graag verder en geeft allerlei tips rond bezoeken en transportmogelijkheden. Ook de Jaden Boeddhatempel van Shanghai is een bezoek meer dan waard.

Vrije avond en overnachting in Shanghai. Eventueel staat vanavond de acrobatieshow optioneel gepland. Dit wordt ter plaatse bekeken.