Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt

 

Takayama voelt als een mooie adempauze in deze toch wel lange en behoorlijk pittige reis. Je gids stelt aangepaste, zeer ontspannende bezoeken voor. Je begint op de ochtendmarkt waar een plejade aan lokale producten verkocht wordt.

Takayama is een waar mekka van ambachtslui, bijzonder in de houtbewerking. Zij leverden hun diensten aan Japan’s mooiste paleizen en kastelen. Het stadje was zo geïsoleerd dat het wonderwel ontsnapte aan vele oorlogen en conflicten. Er was gezien de ligging, niet eens behoefte aan een vorm van verdediging. Zo konden kooplui er mooie huizen bouwen, die geheel bewaard gebleven zijn. Je gids neemt je mee naar de meest interessante huizen en hoekjes waar je de ingenieuze Japanse houtbewerking in detail kunt bestuderen. Plezier en aangenaam ontspannen sfeer zijn absoluut verzekerd!

Overal zijn lokale producten te proeven en te bekijken in een aandoenlijk decor. Je krijgt het gevoel van het Japan van weleer. De vele sakebrouwerijen zijn een pure streling voor het oog en het hart. Hier waan je je echt in een filmdecor, het zo traditionele Japan dat je wellicht verwacht te zien in een dergelijke reis.

Overnachting in centraal gelegen hotel Takayama.