Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Diner

 

Na de vroege aankomst in Beijing neem je de eerstvolgende connecterende vlucht naar Lanzhou. 

Lanzhou, hoofdstad van de Chinese provincie Gansu, is de enige stad waar de Gele of Moeder-rivier van China dwars door het stadscentrum stroomt. De Gele Rivier is de tweede langste rivier van China en de vijfde langste ter wereld.

Aankomst Lanzhou en verwelkoming door onze lokale Engelstalige gids en de privé chauffeur. Transfer per privé car naar het hotel. De luchthaven ligt op een uurtje rijden van het stadscentrum. Ten noorden van het West Lake Park passeer je langs een mooie sculptuur van een moeder met kind, uiteraard verwijzend naar de Moeder-rivier van China. De sculptuur is één van de mooiste van zijn soort en heeft hoge artistieke waarde. 

Ter info: Later tijdens onze rondreis (dag 10) maak je op het Tibetaans plateau een wandeling op de plaats waar de Gele Rivier haar eerste bocht maakt. Je bent dan in Tibetaans gebied.

Aankomst in het Lan Baoshi of Sapphire hotel in hartje Lanzhou. Tijd voor vrije lunch. Rechtover het hotel kan je hét gerecht van de streek proeven: Lanzhou Beef Noodles. Nadien opfrissing en een welgekomen verpozing na onze vluchten.

Welkomstdiner en vrije avond in het centrum van Lanzhou.