Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Diner

 

Ontbijt in het hotel. Vrije dag Shanghai. 

Je hebt de gelegenheid om op eigen houtje de stad te verkennen. Shanghai biedt ontzettend veel mogelijkheden. Onze Ying Ying Travel-reisleider en lokale Chinese gids geven je tips en helpen je waar nodig.

Ben je voor het eerst in Shanghai dan moet je de Bund, de Skyline van Pudong en Nanjing Road gezien hebben. Maar Shanghai heeft nog zoveel meer te bieden zoals de Jade Boeddha Tempel, het Shanghai Art Museum, Old China Town met Yu Garden of één van de wolkenkrabbers bij Pudong. Voor de liefhebbers.. Shanghai is een paradijs voor shopping en lekker eten!

Afspraak in de vooravond in het Ocean Hotel. Transfer naar het restaurant voor het afscheidsdiner van onze rondreis China Avontuur. Rode wijn is vanavond inclusief.

Tip: Een erg mooie afsluiter van je reis en van Shanghai is een boottocht van een klein uurtje over de Huangpu rivier. Aan de oostkant bewonder je de prachtig verlichte wolkenkrabbers van Pudong en aan de westkant de Bund met zijn imposante koloniale gebouwen. Spreek je reisleider hierover aan. Boottocht Huangpu River Shanghai is altijd optioneel en ter plaatse te regelen.

's Avonds kan je eveneens genieten van een terrasje bij de Franse Concessie of Xintiandi.

Overnachting in Ocean Hotel Shanghai.