Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Lunch

 

Ontbijtbuffet in het hotel. Voor de 3de keer op rij transfer naar het Nationaal Park maar ook nu weer bezoek je een andere locatie van dit immens grote park.

Tianmen Shan of de Hemelpoort Berg is zonder twijfel één van 's werelds mooiste bergen.

Met een indrukwekkende kabellift ga je naar de top van de berg. Sommigen stellen dat de kabellift van Tianmen Shan de langste ter wereld is, anderen verwijzen naar de kabellift van Da Nang in Vietnam. Met een lengte van 7 kilometer duurt het 30 minuten om van de stad Zhangjiajie naar de top van de berg Tianmen te reizen. De rit is adembenemend en erg spannend. Eerst gaat de kabelbaan over de rand van de stad en dan over landbouwgrond. Ongeveer halverwege begint de echte beklimming. Tianmen Mountain doemt voor je op. Vanuit de kabelbaan heb je een perfect zicht op Heaven's Door, de ovale opening in de zijkant van de berg. Je ziet Tongtian Highway. Dit is de snelweg met 99 bochten die beschouwd wordt als een van China's gevaarlijkste autobanen.

Tianmen Cave is een groot gat dat zich op natuurlijke wijze gevormd heeft in Tianmen Mountain. Geloof het of niet, maar mensen in wingsuits en straaljagers zijn door deze nauwe opening gevlogen. Als je wil kan je de 999 trappen van de Deur van de Hemel naar beneden doen. Anders neem je verschillende lange roltrappen.

Klik hier en vlieg mee door het gat van Tianmen Mountain of de Hemelpoort.

Alsof het nog niet genoeg is valt er boven nog een spannende sensatie te beleven: de Cliff Hanging Walkway. Deze hangende loopbrug, bevestigd aan een klif, hangt 1400 meter boven de grond en dat is erg hoog, geloof me. We zouden niet in China zijn mocht er geen gedeelte van de loopbrug van dik glas gemaakt zijn. Dit stuk loopbrug is erg populair en je ziet er bij momenten de gekste taferelen. 

Chinese lunch is vandaag inbegrepen.

's Avonds transfer naar de luchthaven van Zhangjiajie voor een late vlucht naar Shanghai. Late aankomst Shanghai, verwelkoming door de lokale gids en transfer naar het hotel.

Overnachting in Shanghai.