Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Lunch

 

Na het ontbijt retour naar het park. Dit keer gaat het naar het oostelijk gelegen Wulingyuan District van Zhangjiajie.

Vandaag bezoek je de Grand Canyon waar de wereldberoemde, lange glazen brug van Zhangjiajie gelegen is. Je krijgt een paar leuke slofjes om je schoenen die het glas beschermen en dan is het tijd om over de brug te schuifelen. Durf jij over de glazen brug van Zhangjiajie lopen? Dit is jouw kans!

Na de glazen brug neem je de trapjes naar beneden en begin je aan een wandeling doorheen de wondermooie Grand Canyon met zijn idylissche watervallen en prachtig blauw water. Na de hiking keer je terug naar je beginpunt met een bootje. Deze dag zal je nooit meer vergeten!

Chinese lunch is inclusief.

Transfer naar het hotel.

Optioneel: Vanavond kies je of je mee naar het openluchttheater van Zhangjiajie gaat om te genieten van de prachtige Tianmen Fox Fairy Show. Deze fantastische show brengt een enig mooi liefdesverhaal dat zich afspeelt aan de voet van de berg Tianmen of Hemelpoort. Dit is een onvergetelijke belevenis in een sprookjesachtig kader. Tijdens de reis informeert je reisleider of je dit optionele programma al dan niet meedoet. Wij geven alvast mee dat Tianmen Fox Fairy Show een absolute aanrader is!