Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Lunch & Diner

 

Ontbijt in het hotel in Lijiang.

Uitchecken en aansluitend ochtendrit naar Shangri-la. Onderweg bezoek je de Tiger Leaping Gorge. Bij aankomst in Shangri-La ga je voordat je incheckt in het hotel naar de Tibetaanse oude stad Dukezong .

Een van de diepste canyons ter wereld, de Tiger Leaping Gorge, heeft een unieke wilde natuurlijke schoonheid. Naast de razende Jinsha-rivier zijn er gevaarlijke kliffen, uitdagende wandelpaden en verre uitzichten op Jade Dragon Snow Mountain en Haba Snow Mountain.

Je bent nu in Shangri-la, een fictieve plek in de roman "Lost Horizon" van de Engelse auteur James Hilton en tegelijkertijd een verborgen parel in het Tibetaanse gebied van de provincie Yunnan. Shangri-La is een aards paradijs net zoals de roman het beschrijft -- een mythische Himalaya-utopie – een blijvend gelukkig land, geïsoleerd van de wereld. Dompel jezelf onder in de Tibetaanse cultuur en alpine landschappen, inclusief heilige met sneeuw bedekte bergen, spectaculaire kloven, heldere meren en bucolische dorpen.

De Dukezong Ancient Town, of "the Moon Light City", is een van de oudste delen van de regio en werd voor het eerst gebouwd in de 7e eeuw als een stopplaats op de Thee-paarden route. Deze 1300 jaar oude stad van Shangri-La beschikt over 's werelds grootste gebedsmolen, traditionele Tibetaanse huizen, oude tempels en smalle, kronkelende steegjes versierd met iconische Tibetaanse gebedsvlaggen in verschillende kleuren.

Chinese lunch en diner zijn inbegrepen. Vrije avond in Shangri-La en overnachting in 4* lokaal Hilton Garden Inn Hotel (of gelijkwaardig).