Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

2 nachten te gast bij een Japans gezin thuis

Home » Bezienswaardigheden » Japan » 2 nachten te gast bij een Japans gezin thuis
Japan

 

In Kōfu word je opgehaald door je Japanse vrienden, je gastgezin voor twee nachten. Na een dosis behoorlijke voorbereiding door je Ying Ying Travel-gids, overnacht je dus bij Japanners thuis, een zuiver cultuurbad. De gezinnen spreken soms een (klein!) woordje Engels. Bij enkelen wil dit aardig vlotten. Bij anderen is het onvoldoende voor een echt gesprek. Maar onze vorige groepen konden ondervinden dat dit geen belemmering hoeft te zijn. Vaak haalt het gezin er dan familie of vrienden bij die wel (wat) Engels spreken. Je Ying Ying Travel-gids Marieke is steeds telefonisch bereikbaar.

Vaak gaan de gezinnen in dit vakantieweekend naar de Fujiberg, op picknick met vrienden, met de kinderen naar de sportclub, ze leren je gerechten klaarmaken, een kimono aantrekken enz.

Op dit moment, bij de publicatie van het programma (november 2021) is het gastgezinnenverblijf toegezegd onder voorbehoud van Covid. In geval dit door de omstandigheden niet zou kunnen doorgaan, is een programma in de onmiddellijke omgeving voorzien.