Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

De 'drijvende bergen' van de Hollywood-film Avatar bij Zhangjiajie

Home » Bezienswaardigheden » China » De 'drijvende bergen' van de Hollywood-film Avatar bij Zhangjiajie
China

Tijdens deze uitstap bezoek je in Zhangjiajie zeer uitgebreid het district Yuanjiajie met Tianzi Mountain.

Met de glazen Bailonglift, de hoogste buitenlift ter wereld, gaat het tegen een snelheid van 5 meter per seconde naar boven. Op amper 66 seconden ben je 335 meter hoog en temidden het Avatar landschap. Het uitzicht is adembenemend mooi. Samen met onze gids wandelen we naar de verschillende viewpoints. De pieken in Yuanjiajie zijn bijna op dezelfde hoogte zoals in deze van de film Avatar. Vanaf de platformen geniet je van geweldige vergezichten. Met de kabellift gaat het later op de dag terug naar beneden. Enig mooi.

De futuristische bergen in combinatie met vele kleurrijke vlinders, heldere rivieren, prachtige watervallen en nieuwsgierige aapjes die je achtervolgen maken dit gebied tot een paradijs zoals je het enkel kent uit de filmwereld. 

Je maakt gebruik van een toeristisch treintje om de Ten-Mile Natural Gallery te ontdekken. Three Sisters Peak is slechts één van de vele rotsformaties. Onze Chinese gids vertelt over de vele figuren die in de bergen terug te vinden zijn en de verhalen die er mee gepaard gaan.