Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Begeleide groepsreizen naar Australië - Nieuw-Zeeland

Home » Begeleide groepsreizen » Australië - Nieuw-Zeeland

Australië, het oudste continent met ook een heel nieuwe geschiedenis, een wereld in één land en in volle uitbouw. Enkel leegte? Helemaal niet. Je beleeft het land in een dwarsdoorsnede van het uiterst gevarieerde zuiden. Je gaat van kust naar kust tussen Perth en Sydney en zigzagt naar alle mogelijke boeiende plekken en ervaringen. Je geniet van de bevolking, de kunst en cultuur, het land en de zee. En ook een stukje “Outback”. Dat zijn de gebieden ver van de bewoonde wereld.

Nieuw-Zeeland, Aotearoa, het land van de Witte Wolk voor de Maori-bevolking. Zo geïsoleerd en dan nog eens heel anders dan Australië. Het Noord- en het Zuideiland zijn dan ook nog heel verschillend. Intense natuurpracht, spectaculaire ritten, een fauna en flora regelrecht uit de oertijd, spetterende vulkanen en geysers, fjorden, reuzenvarens, een sensationele kustlijn. Al het groen van de wereld in één land. Niet te geloven? Dan moet je eens gaan kijken met Ying Ying Travel!

 

Australië van kust naar kust

Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Canberra! Allemaal weer anders. Tussenin dan nog: de boerderij van één van onze gidsen, sneeuw, de ruige kusten, Aboriginalland en cultuur, mijnbouw, de Royal Flying Doctor Service, een eclectische bevolking die er immigreerde uit alle hoeken van de wereld. Dat belooft variatie!

 

Nieuw-Zeeland

Kia Ora, is veel meer dan goedendag in het land van de Maori! Er komt een soort van universum mee. Het is wie je bent, wie je erkent, van waar en wie mensen stammen. Het erkent het land, de zee en al het leven. Het maakt je tot deel van de overweldigende en magische natuur: weelderige regenwouden, parelwitte stranden, zuivere fjorden vol walvissen, orka’s en dolfijnen. Iets moeilijker wordt het om de echt bijzondere kiwivogel te vinden. Het is een nachtdier!

 

Australië en Nieuw-Zeeland: even erdoor rijden?

Je rijdt niet zomaar rond. Je neemt de tijd en staat stil bij waar anderen voorbijrazen. Onze gidsen kennen de landen als hun broekzak en dat zul je geweten hebben. Het oppervlakkige laagje van “een westerse cultuur” wordt er in geen tijd afgepeld. Zelfs de woestijn blijkt van leven te krioelen! Dat wilde oerwoud ook! Dat moet je zien!

 

Onze reizen naar Australië - Nieuw-Zeeland

Aotearoa - Land van de zilveren varen

11 februari 2023
26 dagen

Rondreis Australië met focus op de bevolking, kunst en cultuur, het land, de zee en de “Outback”

15 september 2023
31 dagen

Aotearoa - Land van de zilveren varen

10 februari 2024
27 dagen