Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Hilde en Patrick

Home » Over ons » Reviews » Hilde en Patrick
"De prachtige ritten met de terreinwagens door de natuur, daar hebben we echt van genoten."
Mongolië
Wonderen van Mongolië - augustus 2019

Wij zijn hier nog aan het nagenieten terwijl we de foto's van het mooie Mongolie bekijken. Wij hebben echt genoten van de reis, van het avontuur en van de vriendelijke en bescheiden mensen. Het is echt zalig om in een land te komen dat nog niet overspoeld wordt door toeristen. We zijn wel blij dat je ons de noordelijke toer hebt aangeraden want deze reis was echt heel afwisselend! Hopelijk was je niet te ontgoocheld omdat we de eerste ger niet zo fantastisch vonden, dat was gewoon omdat dat zowat koloniaal aandeed en niet zo authentiek was als de andere gerkampen (TV in de ger). Voordeel was daar dan wel dat de bar lang open was!

Het kamp dat we gedaan hebben ipv het Chingis Khaan paleizencomplex was ook heel goed (Nomad camp). Het kamp was vlakbij de nomadenshow, daardoor konden we die show al rustig om half negen meemaken en niet om 10 uur wanneer er veel meer toeristen waren. Chimge, onze eerste gids heeft het ook heel goed gedaan. Het zal voor haar niet gemakkelijk geweest zijn om ineens te moeten inspringen, maar ze was heel lief en zorgzaam. Ze is zelfs de laatste avond samen met haar man nog naar de Belgian Beer bar in UB gekomen, dat vonden we heel tof. En Nomin was natuurlijk ook heel ervaren en sympathiek!

En verder natuurlijk de prachtige ritten met de terreinwagens door de natuur, daar hebben we echt van genoten. We dachten dat de natuur redelijk eenzijdig ging zijn maar dat was niet zo. We hebben onze ogen uitgekeken en we zaten heel comfortabel in de auto’s. We gaan zeker reclame maken voor Ying Ying Travel en als we ooit naar China of Japan gaan komen we zeker bij jullie aankloppen.

 

Onze begeleide reizen naar Mongolië

Ideale kennismakingreis met Mongolië, land van nomaden en sjamanen

8 jul 2024
15 dagen

Verlenging Hart van Mongolië van 15 tot 22 dagen

22 jul 2024
7 dagen