Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Annie

Home » Over ons » Reviews » Annie
"Het programma was zeer goed uitgebalanceerd zodat we ook rustig konden genieten van de prachtige herfstkleuren en dit in een bijzonder gevarieerd landschap."
Japan
Japan Herfst en Rijke Cultuur - november 2022

Marieke, de jetlag is nog niet volledig over maar ik wil toch niet langer wachten om je nogmaals te bedanken voor de bijzonder aangename reis samen. Jouw persoonlijk enthousiasme en bijzondere kennis van de Japanse samenleving waren een surplus bij de uitmuntende uitleg die we telkens kregen bij het bezoek van de ontelbare schrijnen, tempels en kastelen. Het programma was zeer goed uitgebalanceerd zodat we ook rustig konden genieten van de prachtige herfstkleuren en dit in een bijzonder gevarieerd landschap. Het bezoek aan de theeplantage alsook het contact met de twee maiko’s zijn zeker een pluspunt in jullie programma.

Alle aangeboden diners en lunches waren bijzonder verzorgd en waren een gelegenheid om ook te kunnen genieten van een variatie aan Japanse culinaire hoogstandjes, een variatie waar ik als single anders moeilijk kon van genieten.

Onze begeleide reizen naar Japan

Ideale kennismaking met Japan in een schitterend herfstkleurtje

6 nov 2024
25 dagen

Ideale kennismaking met Japan in lentetooi

13 mrt 2025
17 dagen

Lentebloesems met schatten op hoofdeiland en groot festival

31 mrt 2025
25 dagen
Japan Herfst en rijke cultuur

Ideale kennismaking met Japan in een schitterend herfstkleurtje

5 nov 2025
25 dagen