Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

100 deelnemers voor eerste webinar

Home » Reisblog » 100 deelnemers voor eerste webinar
China
Japan
Mongolië

Reizen naar verre landen lijkt vandaag nog een ver-van-mijn-bed-show. Maar toch kriebelt het bij vele reislustigen, zoals blijkt uit de interesse voor het eerste webinar van reisorganisator Ying Ying Travel. In normale tijden houdt oprichter-zaakvoerder-reisbegeleider Mario Steurs fysieke infoavonden, waarop hij ronduit vertelt over zijn reisaanbod. Maar omdat dat niet kan door corona, maakte hij de overstap naar een online infosessie. Met succes! Op het eerste webinar waren 100 deelnemers ingeschreven.

Lokale gidsen

Al meer dan anderhalf jaar liggen de activiteiten van Ying Ying Travel stil. “Maar zelf hebben we allesbehalve stilgezeten”, zegt Mario. “We hebben ons aanbod, dat oorspronkelijk bestond uit China, Mongolië en Japan, uitgebreid met bestemmingen zoals Jamaica, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor elk van onze bestemmingen hebben we lokale gidsen, die ook een deel van de presentatie voor hun rekening namen.” Ying Ying Travel richt zich niet tot massatoerisme, maar wel op een unieke ervaring met een persoonlijke aanpak en lokale verbondenheid.

Hoopvol voor de toekomst

Dat de reissector het moeilijk heeft, is algemeen geweten. “We zijn uitermate zwaar getroffen, het langst van alle sectoren. Maar dat is geen reden om stil te zitten of af te wachten”, meent Mario. “We weten dat we binnenkort terug coronaveilig kunnen reizen naar al onze bestemmingen. En dat de reislust er nog steeds is, blijkt uit de interesse voor het webinar”, weet Mario. “Naast de uitbreiding van de bestemmingen en het aanbod werd ook de website helemaal vernieuwd. We zijn dus helemaal klaar voor de toekomst!”

Of de fysieke infoavonden binnenkort weer hun intrede doen, laat Mario in het midden. “Persoonlijk contact en gezellig napraten is onvervangbaar. Maar een online infosessie heeft ook zijn voordelen. Het aantal deelnemers is onbeperkt, het is plaats-onafhankelijk en deelnemers kunnen makkelijk vragen stellen.”  Het volgende webinar met als thema “Afrika” staat alvast ingepland voor september.

 

Het webinar herbekijken? Dat kan via onderstaande video!

Onze begeleide reizen naar China

Ideale kennismakingsreis met China en al zijn klassieke parels

30 jun 2024
18 dagen

Ideale kennismakingsreis met China en al zijn klassieke parels

6 okt 2024
18 dagen

Rondreis China met focus op fotografie, natuur en de etnische volkeren

14 mrt 2025
16 dagen

Ideale kennismakingsreis met China en al zijn klassieke parels

5 apr 2025
14 dagen

5 mei 2025
16 dagen

Ideale kennismakingsreis met China en al zijn klassieke parels

4 sep 2025
16 dagen

Ideale kennismakingsreis met China en al zijn klassieke parels

8 okt 2025
16 dagen