Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Secret View Garden-Yangshuo

Home » Meer weten? » Accommodaties in de kijker » China » Secret View Garden-Yangshuo
China

 

Yangshuo Secret Garden is werkelijk een prachtig boutique hotel waar Ying Ying Travel reeds jaren mee samenwerkt. Hier kom je pas echt tot rust. Secret Garden ligt niet in het toeristische Yangshuo maar er net buiten, in het kleine Zuid-Chinese plattelandsdorpje Jiuxian. Het is er heerlijk rustig vertoeven in Jiuxian. Er is amper gemotoriseerd verkeer. Secret Garden ligt op 5 minuutjes wandelen van de schilderachtige Yulong River, tussen de rijstvelden en met de dichtbegroeide karstbergen op de achtergrond. Een enig mooi kader! Dit maakt het de ideale uitvalsbasis om er per fiets of scooter op uit te trekken en het Zuid-Chinese platteland te ontdekken. Met al je vragen kan je altijd terecht bij mevrouw Ding Ding en haar uiterst vriendelijk en behulpzaam team. Jiuxian ligt op slecht 8 kilometer van Yangshuo wat maakt dat je niets van Yangshuo en omgeving hoeft te missen. Ik denk aan de avondshow Impression Liu Sanjie, het fenomeen "West Street" en uiteraard de beroemde Li River. Vergeet onze reisblogs over Yangshuo niet!

De rust en romantiek die Jiuxian en Secret Garden uitstralen, maken dit de ideale plek en accommodatie voor bijvoorbeeld je honeymoon. Dit is het ideale rustmoment tijdens je rondreis China waarbij je sowieso tot de verbeeldingsprekende steden zoals Beijing, Shanghai en Xian bezoekt. Over romantiek gesproken, de honeymoon suite heeft het werkelijk allemaal... De mooie kamers bevinden zich in aparte gebouwen van leemsteen. Het beste en het mooiste van een traditioneel Zuid-Chinees huis wordt hier gecombineerd met moderne faciliteiten (bedden, badkamers en airconditioning) en laat je een totaal unieke ervaring beleven. 

Secret Garden heeft een eigen restaurant/bar. De typische Chinese gerechtjes van deze regio zijn werkelijk om vingers en duimen bij af te likken. Het kan hier in het karstgebergte wel eens regenen, maar de temperaturen zijn altijd aangenaam wat maakt dat je buiten op terras kan dineren of van een barbeque genieten. Vraag een keer aan mevrouw Ding Ding of ze dumplings voor je klaarmaakt en proef zeker een keer een glaasje versgeperste mango juice. Heerlijk!

Plan je een rondreis China en overweeg je een verblijf bij Secret Garden in Jiuxian, wees er dan snel bij. Dit prachtige boutique hotel is erg gegeerd en beschikt uiteraard niet over een groot aantal kamers zoals bijvoorbeeld het Green Lotus Hotel in Yangshuo zelf. Green Lotus is het hotel dat Ying Ying Travel gebruikt bij de begeleide groepsreizen. Verblijf je op individuele basis in Secret Garden, dan werken wij uiteraard ook een programma voor je uit en word je begeleid door onze lokale Engelssprekende Ying Ying Travel-gidsen. Aan jou de keuze, maar noteer alvast Boutique Hotel Secret View Garden met stip. Je zal je verblijf in het kleine Jiuxian nooit vergeten.