Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Ontbijt & Lunch

 

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel.

Transfer per privé car naar één van de noordelijke entrees van het immens grote Nationaal Park van Zhangjiajie. De eerste dag bezoek je het gebied van Yuanjiajie met Tianzi Mountain.

Met de glazen Bailonglift, de hoogste buitenlift ter wereld, gaat het tegen een snelheid van 5 meter per seconde naar boven. Op amper 66 seconden ben je 335 meter hoog en temidden het Avatar landschap. Het uitzicht is adembenemend mooi. Samen met onze gids wandel je naar de verschillende viewpoints. De pieken in Yuanjiajie zijn bijna op dezelfde hoogte zoals in deze van de film Avatar. Vanaf de platformen geniet je van geweldige vergezichten. Met de kabellift gaat het later op de dag terug naar beneden. Enig mooi.

De futuristische bergen in combinatie met vele kleurrijke vlinders, heldere rivieren, prachtige watervallen en nieuwsgierige aapjes die je achtervolgen maken dit gebied tot een paradijs zoals je het enkel kent uit de filmwereld. 

Je maakt gebruik van een toeristisch treintje om de Ten-Mile Natural Gallery te ontdekken. Three Sisters Peak is slechts één van de vele rotsformaties. Onze Chinese gids vertelt over de vele figuren die in de bergen terug te vinden zijn en de verhalen die er mee gepaard gaan.

Chinese lunch is inclusief.

Transfer naar het hotel. Vrije avond. Je hebt alle tijd om te genieten van alle faciliteiten van het hotel en om het centrum te verkennen. Overnachting in Zhangjiajie.