Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Reizen op maat naar Jamaica

Home » Reizen op maat » Jamaica

Bij het reisconcept Jamaica op maat zijn er net zoals bij alle andere bestemmingen van Ying Ying Travel weer voldoende formules voorhanden. Reis je graag alleen, met z’n twee, samen met een bevriend koppel of als vriendengroep.. in Jamaica kan het allemaal. Er is voor elk wat wils.. meer nog, voor onze individuele reizigers hebben we twee bijzondere concepten met Nederlandstalige begeleiding! Ook in Jamaica zijn extensies voorafgaand of na onze groepsreizen mogelijk. En vergeet niet hoe mooi Jamaica als bestemming voor je honeymoon kan zijn!

 

Maak een keuze uit één van deze formules:

 

Formule 1: Met je eigen gezelschap inschrijven op een reeds door Ying Ying Travel ingeplande begeleide groepsreis. Dan wordt dat je eigen reis op maat.

Dat kan op voorwaarde dat er voor die reis nog geen andere aanmeldingen zijn. Tijdig erbij zijn dus! De bij begeleide groepsreis vermelde prijs is op basis van 10 deelnemers of meer. Als dit je reis op maat wordt, hangt de prijs per deelnemer dus uiteraard samen met het werkelijk aantal deelnemers in jouw groepje. Kleine aanpassingen die geheel tegemoetkomen aan de wensen van je groep, zijn mogelijk.

 

Formule 2: Een afzonderlijk programma voor je eigen groep met zelfgekozen reisperiode

Wil je voor je eigen groep een afzonderlijk programma laten ontwerpen met bv. een andere lengte of inhoud dan één van onze begeleide groepsreizen? We werken graag volgens je specifieke wensen en leggen dan een ontwerp voor. Onze terreinkennis is uiterst compleet en we kunnen ook een reis voor je samenstellen binnen specifieke interessegebieden.

 

Formule 3: Een uitbreiding voor of na een begeleide groepsreis

Voor of na elke begeleide groepsreis die Ying Ying Travel aanbiedt, kan een uitbreiding georganiseerd worden.

 

Formule 4: Volledig individuele reis Jamaica op maat

In dit geval voer je geen enkel onderdeel van je reis uit in groepsverband. Opdat Ying Ying Travel van bij aanvang gericht voor jou een individuele Jamaica op maat zou kunnen uitwerken, is het belangrijk dat je eerst de vele mogelijkheden nagaat. Deze website biedt alvast heel wat informatie. Neem onze groepsreizen Jamaica, de vele blogs en accommodaties een keer door. Noteer welke plekken en bezienswaardigheden je absoluut in je programma opgenomen wil zien en laat het ons weten. En welk zijn nu die twee bijzondere concepten voor onze individuele reizigers?

  1. Je verblijft in een door jou gekozen accommodatie in of in de nabije omgeving van Negril of Whitehouse. Laat ons je wensen op vlak van accommodatie (niveau) weten en welke uitstappen je onder deskundige begeleiding van onze Vlaamse gidse wenst te maken. Informeer naar een vrijblijvend voorstel op maat.
  2. Reis je met niet meer dan 3 personen, dan bestaat zelfs de mogelijkheid om bij onze Vlaamse gids thuis te logeren. Is dat niet bijzonder? Samen met Carina ontdek je Jamaica achter de façade en je doet dit op het ritme van reggae en rum. Meer indepth kunnen we het echt niet maken. Ook voor dit reisconcept bezorgen we je een vrijblijvend voorstel op maat.

 

Wat moet je verder nog weten?

In verband met de jaarplanning bij Ying Ying Travel, is het wel belangrijk flink vooruit te plannen.

Meer info? Vul onderstaand formulier in!